DOSTAVA ROBE

Poštarina za isporuke kurirskom službom iznosi 150din, a za porudžbine čija ukupna vrednost prelazi 1750din poštarina je besplatna. Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Od tog trenutka rok isporuke je 3 radna dana ukoliko je roba dostupna na lageru. Ukoliko se roba čeka, vreme isporuke je dogovor.

Kupac koji poručuje robu putem WEB SHOP-a, u obavezi je da se upozna sa opštim uslovima prodaje i da pri prijemu robe pregleda istu. Kupac je dužan da primljeni artikal na uobičajeni način pregleda ili je da na pregled, čim je to prema redovnom toku stvari moguće i da o vidljivim nedostacima obavesti prodavca u roku od osam dana, inače gubi pravo koje mu po tom osnovu pripada. Pri preuzimanju robe koja se transportuje kupcu od strane prodavca i ličnom preuzimanju u objektu, pravo i dužnost kupca su da proveri dostavljenu (preuzetu) robu te da primedbe zbog vidljivih nedostataka odmah saopšti vozaču odnosno prodavcu, inače gubi pravo koje mu po tom osnovu pripada. Prilikom preuzimanja robe dostavljene kurirskom službom, pravo i dužnost kupca su da proveri dostavljenu robu te da primedbe zbog vidljivih nedostataka odmah saopšti usmeno dostavljaču i pisanim ili telefonskim putem obavesti kurirsku službu i prodavca (e mail prodavca: office@salt.ba ili telefonom na broj: +387 5189-16-47)

NAPOMENA:  Cene na sajtu se mogu razlikovati od cena u maloprodajnim salt shop objektima.

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim PDV-om. Plaćanje se vrši isključivo u konvertibilnim markama (KM). Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, cene, fotografije ili bilo koji drugi sadržaj bez greške.
Sve informacije na sajtu su podložne izmenama zbog mogućnosti greške i iz tog razloga  molimo poštovane potrošače da pre porudžbine provere raspoloživost robe i sve dodatne informacije na kontakt telefon +387 5189-16-47.

NAČIN ISPORUKE

Kurirska služba

Detalji o  isporuci

Lično preuzimanje

Bićete obavešteni o mestu i vremenu preuzimanja

 

NAČIN NAPLATE

Uplata na račun (virman, e-banking)

Online plaćanja (visa, master)

Korpa